Menu Sluiten

Cars & Coffee Lelystad 28 september 2014

mbac_cars-coffee_beeldmerk_MOp 28 september 2014 organiseerde de Stichting Mercedes-Benz Automobiel Clubs met alle aangesloten Mercedes clubs een Cars & Coffee evenement. Het is natuurlijk geweldig dat wij als AMG club daaraan al mochten deelnemen, in afwachting van onze officiële status bij de MBAC. Erg fijn was dat het evenement centraal in Nederland werd gehouden, op de mooie locatie van het Centrum voor Handhaving en Mobiliteit (beter bekend als de Politieacademie, locatie Lelystad. Bovendien hadden we er prachtig weer bij!

De Mercedes-Benz Terreinwagen Club Nederland ging ‘het bos in’, waar een mooi off-road oefenterrein van de politie aanwezig is. Andere Mercedes rijders die eens een rit wilden meemaken waren van harte welkom. En daar werd dan ook veelvuldig gebruik van gemaakt.

In de grote garage van de politie waren een aantal bijzondere Mercedes-Benz politie- en oefenautomobielen getoond, waaronder gepantserde. Er waren doorlopend koffie, thee en versnaperingen aanwezig voor de betalende deelnemers. Het was alleen jammer dat publiek op deze dag niet was toegestaan, ondanks eerdere berichten.