Menu Sluiten

AMG Experiences

De AMG Driving Academy heet nu AMG Experiences. Op dit moment, in januari 2019, zijn er nog maar weinig events beschikbaar. Maar dat worden er vanzelf meer. Iedereen kan events boeken via AMG Experiences zonder tussenkomst van de AMG Vriendenclub Nederland. De events zijn te onderscheiden in:

AMG Winter Sporting

Onder de naam Winter Sporting worden events georganiseerd waarbij de klant kan driften met AMG voertuigen op een bevroren meer. In Europa wordt gebruik gemaakt van een faciliteit in Lapland (Noord-Zweden).

AMG Emotion-Tours

Deze tours spelen in op de emotie van het rijden met een krachtige AMG op de openbare weg. In een aantal gevallen wordt een speciaal fabrieksbezoek aan Affalterbach georganiseerd. Soms worden race-evenementen bezocht. En in weer andere gevallen is het een meerdaagse tour door mooie gebieden in Europa. Denk aan slingerende kustwegen of mooie bergpassen. Ook in 2019 worden weer enkele droomroutes uitgezocht.

AMG Racetrack-Training

Hierbij krijgt de klant theoretische instructie, waarna praktijktraining volgt op een afgesloten circuit. De trainingen zijn beschikbaar voor beginners, gevorderden en professionals. Spectaculaire circuits worden speciaal voor deze events afgehuurd, waaronder Spa en de beroemde ‘Nordschleife’.
De eerste training van 2019 is de AMG Masters Training op Circuit Paul Ricard in Frankrijk.

AMG Special Experiences

Van deze categorie weten wij nog niet veel. Het zouden events zijn waarbij de klant kan bepalen wat er gebeurt…

Kijk voor meer informatie en boekingen op https://amg-experiences.com/en.