Menu Sluiten

AMG defilé DTM 2015

Op zondag 12 juli 2015 was de AMG Vriendenclub te gast bij Mercedes-Benz op het circuit van Zandvoort. Voorafgaand aan de DTM race reden wij in een defilé. Hiervoor was een uiteenlopende verzameling modellen geselecteerd, voor deze gelegenheid vooraf gegaan door een CLK DTM en een EVO 1 en EVO 2.

De deelnemers verzamelden bij Pepijn in Haarlem en reden in een lange rij naar de boulevard van Zandvoort. Hier werden we opgewacht door vertegenwoordigers van Mercedes-Benz en kregen we de nodige toegangsbewijzen. De auto’s werden op een speciaal parkeerterrein opgesteld, zodat we via een tunneltje direct op het circuit konden uitkomen.

Natuurlijk werden eerst de koffie en broodjes in de Mercedes-Benz VIP lounge genuttigd. Daarna verkenden we het binnenterrein, waar stands van de drie grote merken te vinden waren. Natuurlijk was die van Mercedes-AMG het leukst.

Daarna was het al snel tijd om te verzamelen op de parkeerplaats en konden we het circuit op. Hopelijk hebben de bezoekers van de race een goede indruk gekregen van de vele typen AMG’s die onze club rijk is. Wij vonden het in elk geval een geweldige belevenis!