Menu Sluiten

Star Cars & Coffee 13-09-2015

Mercedes specialist Klaas de Poel .com houdt een Cars&Coffee event, maar dan alleen voor Mercedes liefhebbers. AMG vriendenclub leden zijn natuurlijk welkom in Surhuisterveen.

Dit is een Cars en Coffee voor alléén Mercedes fans. Waarbij alle soorten, leeftijden en types van Mercedes de toon zetten voor een gezellige middag. Eigenaren, rijders en liefhebbers weten elkaars pracht te waarderen en vermaken zich kostelijk door al het schoon en soms ook minder schoon die dag aanwezig.

Na een paar succesvolle meetings heeft men er nog één op de kalender gezet in 2015….Star Cars & Coffee 13 september 2015, wederom bij Lunchhuis de Lauwers. Koffie, broodjes of een warme hap in combinatie met talrijke Mercedes-Benzen zullen de zondagmiddag invulling geven. Aan de middag zijn geen kosten verbonden. Het is een vrijwillig treffen op eigen terrein op eigen risico met de vrijheid te komen en gaan wanneer u dat wilt. Echter wordt het wel gewaardeerd om 13.00u te verschijnen en om 16.00u weer te vertrekken. Kort maar krachtig. Dit blijkt mede het succes te zijn van de Cars & Coffee omdat je na drie uren al het schoon wel hebt bekeken, het buikje hebt gevuld en de sterren in je hart hebt gesloten…

Klik hier voor een link naar de website.