Menu Sluiten

Santorini schoenen en AMG

Wat begon als een klein bedrijf in een garage is nu een internationaal succesverhaal – dat geldt zowel voor AMG als voor het Italiaanse luxe schoenenmerk Santoni. Maar hun bescheiden begin is zeker niet het enige dat de twee merken gemeen hebben: net als AMG staat ook Santoni voor ambachtelijke perfectie, topkwaliteit en passie voor detail. Deze twee werelden ontmoeten elkaar in de “Santoni for AMG” collectie: Stijlvolle luxe van leer in combinatie met pure Driving Performance.

De G 63 collectie

Als eerbetoon aan de legendarische Mercedes-AMG G 63 presenteren Santoni en AMG de nieuwe G 63-collectie van hun gezamenlijke label “Santoni for AMG”. Bijzondere highlights van de collectie zijn een opvallende zwarte enkellaars van het fijnste kalfsleder en een strak getailleerde kalfslederrugzak die met zijn elegante grijstinten het oog verleidt. De pretentieloze styling en het praktische gebruik van deze rugzak maken hem tot het perfecte accessoire voor alledaagse zaken. Andere exclusieve accessoires die de G 63 collectie afronden zijn onder andere: Een riem en een attachékoffer, beide verkrijgbaar in kalfsleder of suède naar keuze. Al deze producten zijn voorzien van het “G 63” label.

De A 45 Sneaker

De A 45 sneaker combineert lifestyle en modebewustzijn met prestaties, comfort en unieke details, zoals het reliëf “45” en “Santoni for AMG” logo. Ze zijn verkrijgbaar in twee basisuitvoeringen en een grote verscheidenheid aan kleuren en leercombinaties. Hun mix van vintage-look en uitstekende duurzaamheid maken de A 45 sneakers ideaal voor dagelijks gebruik. De A 45 sneaker is ontworpen voor iedereen die een moderne levensstijl heeft.

De GT-collectie

Samen met andere accessoires is de GT-collectie voorzien van de sportieve en dynamische GT-schoen. Door de vorm en de ambachtelijke materialen van de constructie heeft de schoen een verfijnde, niet alledaagse look. Het GT-logo bevestigt de samenwerking tussen Santoni en Mercedes-AMG. De accessoires combineren een minimalistisch design met technische kenmerken die zorgen voor gebruiksgemak en multifunctionaliteit.