Menu Sluiten

Event Zuid-Oost 1 mei 2022

Op een mooie 1 mei werd de eerste tourrit van 2022 gehouden. Gelukkig zijn we af van de Coronamaatregelen en zijn er geen beperkingen aan de groepsgrootte. Dat was ook te merken, want er deden maar liefst 32 AMG’s en 66 personen mee aan deze rit, uitgezet door onze evenementencoördinator John. Naast onze trouwe bestaande leden mochten we er ook een aantal verwelkomen die de afgelopen winter lid waren geworden.

Van den Akker Mercedes-Benz in Uden ontving ons op deze zondag met een koffie-tuktuk, echt Udens aardbeiengebak en een rondleiding door het schitterende pand. Daarna werden de TomTom apps gestart voor een behoorlijk lange tourrit door stukjes van Brabant, Limburg, Gelderland en zelfs een hoekje van Duitsland. Halverwege de rit was een mooie lunchlocatie geregeld. De club rekende af en nam daarbij een deel van de kosten op zich, zodat leden slechts €10 kwijt waren voor deze rit (wij rekenen geen kosten voor deelname).

Het eindpunt was bij één van onze leden, namelijk het autobedrijf van Iwan van Lankveld, ook in Uden. De familie Van Lankveld ontving ons hartelijk en gunde ons een kijkje in hun mooie pand.