Menu Sluiten

Event Sindelfingen 13-15 juli 2023

In 2023 was er weer een meerdaagse reis voor onze leden. Er konden 30 personen mee en dit aantal werd bepaald door ons einddoel: een fabrieksbezoek aan Mercedes-Benz Sindelfingen. Dit enorme complex produceert momenteel de E-klasse, S-klasse, Maybach, EQS en de GLC. Op 13 juli reden we vanuit Zuid-Limburg naar Sindelfingen, waar we overnachtten in een zakenhotel. De volgende ochtend was het fabrieksbezoek namelijk al om 08:30u. Met onze AMG’s reden we naar het Kundencenter en met een gehuurde bus gingen we over het grote terrein naar Factory 56.

In de middag genoten we van een lunch in het Mercedes-Benz Museum en bezochten we dit markante gebouw. De meeste leden kozen voor een tweede overnachting. Deze was in het V8 Hotel Motorworld, een echte beleving. Rondom zitten namelijk Porsche, Ferrari, Bentley, Lamborghini, McLaren en Pagani dealers! Na een heerlijk diner en een goede nachtrust volgde een groep een touristische route naar huis.

Anderen gingen op eigen gelegenheid terug. Helaas liep dit voor één van onze leden helaas niet goed af: een mooie C32 raakte betrokken bij een aanrijding. Wat naar en sterkte met de reparatie!

We mochten geen foto’s of video’s maken in de fabriek. Maar er staan gewoon beelden op YouTube hoor, zoals deze documentaire die een goed beeld geeft: