Menu Sluiten

BRABUS and Sunseeker samen in showroom

Brabus Sunseeker Königsallee 90 Düsseldorf’Twee wereldwijd bekende merken samen aan ‘Kö Boulevard’ in Düsseldorf: BRABUS deelt een showroom met Sunseeker, de wereldwijd gerenommeerde jachtbouwer uit Groot-Brittannië. De showroom is gevestigd aan de Königsallee 90 in Düsseldorf, Duitsland, en vierde de opening op 15 december 2017.

Beide bedrijven zijn de eerste merken uit de auto- en scheepsbouwindustrie die zichzelf presenteren op de ‘Kö’, één van ’s werelds populairste boulevards. Klanten vinden er een exclusieve selectie van BRABUS supercars en vintage auto’s die liefdevol zijn gerestaureerd. Naast BRABUS-supercars die topsnelheden van meer dan 350 km/h halen kunnen liefhebbers ook de klassiekers kopen die door het Duitse merk gerestaureerd zijn. Een voorbeeld is de Mercedes 300 SL Gullwing die vanaf de grond door BRABUS Classic voor meer dan twee miljoen euro is herbouwd.

Als de perfecte partner voor de exclusieve flagshipstore kon BRABUS beroep doen op Sunseeker. De scheepswerf uit Poole is al decennialang één van de meest geprezen jachtbouwers ter wereld. De schaal van de luxe jachten is natuurlijk niet geschikt voor een showroom. Daarom presenteert Sunseeker haar schepen virtueel en in de vorm van gedetailleerde, grootschalige modellen. Een breed scala van hoogwaardige materialen en accessoires die typerend zijn voor de jachten zijn aanwezig om potentiële klanten te tonen hoe hun nieuwe droomjacht exclusief kan worden samengesteld.