Menu Sluiten

ASV dag 17 mei 2014

Op een prachtige zonnige dag werden zowel mensen van de AMG vriendenclub als klanten van Mercedes-Benz dealer ASV ontvangen voor een geweldige AMG dag. Onze dank gaat uit naar John en de mensen van ASV Veghel! Mede dankzij die laatsten was de opkomst groter dan ooit en het programma zeer interessant. Wij mochten rond de 50 personen verwelkomen.

ASV had de werkplaats opengesteld, waar naast enkele SLS-en ook een S 65 AMG te vinden was. Hierop werd het Magic Body Control systeem gedemonstreerd. Ook vertelde een ASV klant een leuk verhaal over zijn SLS Roadster, waarna we deze auto op de brug mochten bekijken.
Verder namen we een kijkje in de beroemde ‘kelder’ van ASV Veghel, waar de meest bijzondere auto’s bij elkaar staan. Eén ervan werd speciaal voor ons naar buiten gereden. Het was de SLR McLaren Stirling Moss, waarvan slechts 75 exemplaren gebouwd zijn. Ook was de G 63 6×6 te zien.

Tot slot maakten we gezamenlijk een rit door het mooie Brabantse landschap naar ASV Eindhoven, waar we wederom met hapjes en drankjes werden ontvangen en de showroom konden bewonderen.