Menu Sluiten

AMG-embleem via led-projector

amg led projectieHet originele Mercedes-Benz-onderdelenprogramma biedt nu een bijzondere aanpassingsoptie op basis van moderne LED-technologie: het AMG-embleem via een led-projector. Bij het openen van de bestuurders- en passagiersdeuren wordt het AMG-embleem in 3D geprojecteerd op de ondergrond. Daarbij wordt gebruik gemaakt van het verlichtingmechanisme aan de onderkant van de deur. Het AMG-embleem met led-projectie is nu verkrijgbaar bij Mercedes-Benz dealers voor diverse voertuigmodellen, van A-Klasse tot GLS.

Het AMG-embleem is de hoeksteen van het krachtige merk: een appelboom aan een rivier symboliseert de locatie in Affalterbach,  Duitsland. De nokkenas, klep en klepveer symboliseren de motorenproductie die daar nog met de hand gebeurt.

Mercedes-Benz-partners kunnen de AMG led-projectie in slechts enkele minuten monteren door de fabrieksmatig geïnstalleerde verlichting aan de onderkant van de voordeuren aan te passen. De nieuwe projector maakt gebruik van de modernste technologie, verbruikt weinig stroom en heeft een lange levensduur. Bovendien voldoet het systeem aan de hoge kwaliteitseisen die Mercedes-Benz aan al zijn originele onderdelen en accessoires stelt. Voor wie (nog) geen AMG heeft: er is ook een variant met Mercedes-ster.