Menu Sluiten

Event Eifel tweedaagse 25/26-6-2022

Op 25 en 26 juni 2022 was het eindelijk weer mogelijk een tweedaagse buitenlandreis te maken. Uiteraard kost de organisatie daarvan ons wat meer moeite, maar het plezier van de deelnemers maakt dat meer dan goed!

We vertrokken met 19 AMG’s vanuit Heerlen, waar we snel de Duitse grens overgingen en de eerste kilometers op bochtige wegen maakten. Sommige wegen hadden wel ‘Strassenschäden’, maar dat mocht de pret niet drukken. Na een koffie- en een lunchstop waren we bij de Nürburgring, waar op dat moment wedstrijden gehouden werden. De leden die dat wilden gingen even kijken, de rest reed lekker naar het schitterende hotel in Maria-Laach. Hier werd gezamenlijk gedineerd en uiteraard nagepraat. Onze voertuigen mochten in de parkeergarage van het hotel.

De volgende dag gingen we uitgerust weer op pad, over zo mogelijk nog mooiere wegen en soms met wat regen. De lunchlocatie aan de schilderachtige Obersee serveerde een warme maaltijd, waaronder natuurlijk schnitzel. Daarna sloegen enkelen eerder af naar huis, de rest reed de tourrit uit tot het eindpunt in Limburg.