Menu Sluiten

Webspecial CLS 63 AMG en Shooting Brake

CLS 63 AMG webspecialAMG heeft een webspecial gemaakt voor de vierdeurs CLS 63 AMG Coupé en de Shooting Brake variant hierop. Beide modellen zijn na een restyling nog sportiever aantrekkelijker. Ook onderhuids zijn er wijzigingen: de AMG SPEEDSHIFT MCT 7-traps automaat reageert nu nog sneller en het motorvermogen van de V8 is maximaal 585 pk. Nul naar honderd wordt door het S-Model in 3,6 seconden afgewerkt.

Het nieuwe design van de voorzijde gebruikt een Twin blade en een A-Wing. Deze nieuwe AMG vormentaal zal op nagenoeg alle modellen te vinden zijn. De Twin blade is een radiatorgrille in chroom met de karakteristieke AMG letters tussen de louvres. De driedimensionale luchtgeleider die A-Wing genoemd ligt onder de bumper en lijkt op een letter A. Eveneens nieuw zijn de futuristische MULTIBEAM LED koplampen.

De nog krachtiger S-Modellen beschikken standaard over tienspaaks velgen in mat titaniumgrijs. De A-Wing is hier glanzend zwart gespoten en de remklauwen zijn rood. Ook in het interieur zijn vele wijzigingen ten opzichte van de ‘normale’ CLS 63 AMG te vinden, zoals het gebruik van nappa en Alcantara.

Drie nieuwe pakketten zijn beschikbaar voor de CLS 63 AMG:

  • AMG Night package (A-Wing met trim strip, inserts in zijpanelen, spiegelbehuizing en raamlijsten in glanzend zwart, binnenkort ook privacy glas)
  • AMG Carbon-Fiber package I (A-Wing, inserts in zijpanelen en diffuser insert in carbon fiber)
  • AMG Carbon-Fiber package II (Spiegelbehuizing en AMG spoilerlip op Coupé in carbon fiber)

Zie de webspecial op http://www.mercedes-amg.com/webspecial/cls63/index.php.