Menu Sluiten

BRABUS 930

De BRABUS 930 biedt het absolute maximum aan moderne prestatietechnologie. Het is de krachtigste BRABUS supercar ooit gebouwd. Hij benut het hybride potentieel van de GT 63 S E-Performance voor een BRABUS rijervaring als nooit tevoren. In combinatie met de modulaire plug-in hybride aandrijftechnologie brengt de 4,0-liter BRABUS high-performance twin-turbo V8-motor met 930 pk de vierwielaangedreven krachtpatser in slechts 2,8 seconden van 0 naar 100 km/u.

Brabus 930

Het koppel van 1.550 Nm wordt rechtstreeks overgebracht via een negenversnellingsbak, die automatisch of handmatig kan worden geschakeld volgens de voorkeur van de bestuurder. Om de Continental SportContact 7 high-performance banden te beschermen, is de topsnelheid van de supercar elektronisch begrensd op 316 km/u.

Het BRABUS high-performance uitlaatsysteem van roestvrij staal met actief geregelde kleppen zorgt met één druk op de knop voor een al even opwindende soundscape. De V8 kan discreet worden bestuurd in de stand “Coming Home” of in de stand “Sport”, die een bijzonder krachtig geluid uit de verbrandingsmotor ontlokt. Naast het sportieve design met 90 mm uitlaatpijpen perfectioneert het systeem de vermogensafgifte door de tegendruk van de uitlaatgassen te verlagen.

Brabus 930

De BRABUS 930 is uitgerust met 21/22-inch BRABUS Monoblock Z “Platinum Edition” gesmede velgen. Deze velgen zijn vervaardigd met behulp van hightech smeedtechnologie en ultramoderne CNC-bewerkingstechnologie. Dankzij de BRABUS ophangingsmodule kan de voertuighoogte tot 20 millimeter worden aangepast, wat de rijdynamiek en het rijgedrag aanzienlijk verbetert dankzij een lager zwaartepunt.

Brabus 930

Geen enkel BRABUS meesterwerk zou compleet zijn zonder een op maat gemaakt interieur – met de hand vervaardigd tot ongeëvenaarde perfectie door onze specialisten in de BRABUS zadelmakerij. De cockpit van de BRABUS 930 is bekleed met zwart leder met felrode stiksels en biezen. De stoelen, de gehele vloer van de bestuurderscabine en de bagageruimte zijn met uiterste precisie gestikt in een driehoekig design. De middenpanelen zijn tot op de millimeter nauwkeurig geperforeerd voor een optimale werking van de klimaatregeling in de stoelen.

De BRABUS carbon elementen in het interieur, de BRABUS portiervergrendelingspennen en de mat geëloxeerde pedalen zetten sportieve accenten. De carbon instaplijsten met verlicht BRABUS logo ronden het innovatieve interieurdesign af. De enige beperking is uw fantasie – alle BRABUS Masterpieces kunnen tot in het kleinste detail volgens individuele specificaties worden geconfigureerd en benadrukken zo uw zeer persoonlijke en individuele stijl.