Menu Sluiten

Informatie voor nieuwe leden

We heten u van harte welkom bij de AMG Vriendenclub Nederland. Graag leggen wij even uit hoe één en ander in zijn werk gaat.
Lees ook Over de AMG Vriendenclub.

Nieuwsbrief

Alle officiële berichten van de club lopen via een nieuwsbrievensysteem. Zo hoort u bijvoorbeeld welke evenementen er plaatsvinden. Inschrijven voor een evenement gaat via het aanmeldformulier of een mail aan events@amgvrienden.nl (links staan altijd in de nieuwsbrief).

Evenementen

De AMG Vriendenclub organiseert in het seizoen bijna maandelijks een event. Aan de meeste eigen events, zoals toerritten, kan elk lid kosteloos deelnemen. Hooguit moet u zelf de koffie, lunch of entree voor bijvoorbeeld een museum betalen. Dat is dan natuurlijk niet verplicht.

Bij evenementen die door of in samenwerking met derden georganiseerd worden kunnen andere regels gelden.

Wij streven er naar events minimaal een maand van tevoren aan te kondigen. Na inschrijving hoort u ongeveer een week voor aanvang waar het event exact gehouden wordt. Als er kosten aan verbonden zijn, of een limiet aan het aantal deelnemers, dan zeggen we dat vooraf bij de aankondiging. Bij een maximum aantal deelnemers kijken we naar de datum en tijd van de inschrijfmail. Is het maximum bereikt, dan laten we dat weten.

Heeft u zelf een idee voor een event? Laat het ons dan weten! Het bestuur kan wel wat hulp gebruiken…

Website

De clubsite is te vinden op https://amgvrienden.nl. Wij gebruiken hem voor algemeen (AMG) nieuws, clubinformatie, verslagen van evenementen en een lijst van komende evenementen (onder Evenementen).

De nieuwsbrief is leidend wanneer het gaat om data en andere informatie over een evenement. Is iets onduidelijk, vraag het dan even.

Facebook

Het adres van onze Facebookpagina is: https://www.facebook.com/amgvriendenclubnederland/. Deze kan iedereen ‘liken’. We zien graag vind-ik-leuks en reacties, maar kunnen niet altijd onmiddellijk antwoorden. Commerciële berichten, zoals van iemand die een auto te koop aanbiedt, worden niet op prijs gesteld. Maar andere autogerelateerde zaken mag u natuurlijk graag met ons delen.

WhatsApp

We hebben een informele WhatsApp groep. Deze wordt beheerd door Onno (06 11580634). App hem even als u in de groep wilt. Let op: leden kletsen hier onderling over leuke zaken, het is geen officieel kanaal van de club. Aanmelden voor evenementen door een appje te sturen is dan ook niet gewenst.

Dropbox

Het bestuur houdt een fotocollectie bij van alle evenementen. Daarbij worden we gelukkig geholpen door de leden! Als u foto’s en video’s wilt delen, stuur dan een link of de beelden zelf naar secretaris@amgvrienden.nl. We brengen de beelden dan over naar ons eigen Dropbox Pro account. Alle leden kunnen die beelden dan bekijken. Stuur een mailtje naar het e-mailadres van de secretaris, hierboven, voor een bekijk-link. Denk aan de privacy (zie hieronder) en deel de beelden niet met anderen.

Privacy

De privacy van onze leden is belangrijk. We hebben bij inschrijving gevraagd om uw mobiele nummer. Dat hebben we nodig voor noodberichten, bijvoorbeeld als een weg naar het evenement geblokkeerd blijkt. Gegevens worden nooit verhandeld of gebruikt voor iets anders dan clubdoelen.

Wilt u niet op officiële foto’s, zeg dat dan even tegen de clubfotograaf (meestal Onno of Bianca). Bij evenementenverslagen op de website proberen wij kentekens altijd onleesbaar te maken. Het is niet te garanderen dat anderen (individuele leden of bv. spotters langs de weg) dat ook doen. Een foto of filmpje is immers snel op internet gezet. Hiervoor vragen wij begrip.

Bedankt voor de aandacht en veel plezier bij onze club,

John Bode, bestuurslid, voorzitter evenementencommissie
Onno Poelmeyer, bestuurslid, secretaris en penningmeester
Ghaliel Brakenhoff, bestuurslid