Menu Sluiten
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Najaarsmeeting ‘Cars & Coffee’

28/09/2014 @ 13:00 - 18:00

€16,50

mbac_cars-coffee_beeldmerk_MDe najaarsmeeting die op 21 september zou plaatsvinden wordt naar 28 september gezet. De reden is dat op die datum een Cars&Coffee evenement wordt georganiseerd door de Stichting Mercedes-Benz Automobiel Clubs. Het is natuurlijk geweldig dat wij als AMG club daaraan al kunnen deelnemen, in afwachting van onze officiële status. Vooral ook omdat het evenement centraal in Nederland wordt gehouden, op het terrein van het Centrum voor Handhaving en Mobiliteit (beter bekend als de Politieacademie, locatie Lelystad of circuit Lelystad.

Op dit enorme terrein zullen alle, bij de MBAC aangesloten clubs zich presenteren aan alle liefhebbers van het merk. Verder kunnen we een uur gebruik maken van het oefentraject van de politie.

Met de Mercedes-Benz Terreinwagen Club Nederland gaan we het offroad oefenterrein in, dit kan natuurlijk een spannende ervaring zijn. Leden die een rit willen meemaken kunnen zich tijdens deze dag aanmelden bij de Terreinwagenclub.

In de grote garage van de politie worden een aantal bijzondere Mercedes-Benz politie- en oefenautomobielen getoond. Ook vindt in de garage een doorlopende vertoning van Mercedes-Benz films plaats.

De kosten voor deze dag bedragen € 16,50 inclusief koffie en lunchpakket. Er is in principe geen restitutie mogelijk. LET OP: bezoekers zijn in tegenstelling tot eerdere berichten niet toegestaan. Dus heeft u niet ingeschreven en betaald, dan wordt u geweigerd!

Tijdens deze dag wil het bestuur naast veel gezelligheid graag een discussie aangaan over de verdere toekomst van de AMG vriendenclub. In 2014 zijn grote stappen gezet om tot een echte vereniging te komen en leden te werven. Daarnaast zijn leuke evenementen georganiseerd. We horen graag van u waar nog behoefte aan is en wat we beter kunnen doen!

Gegevens

Datum:
28/09/2014
Tijd:
13:00 - 18:00
Kosten:
€16,50

Organisator

AMG vriendenclub

Locatie

Politieacademie Lelystad
Eendenweg 12
Lelystad, 8218 NK Nederland
+ Google Maps