Menu Sluiten
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Faszination Mercedes 2018

24/06/2018

€8,50

Faszination Mercedes wordt georganiseerd door Classic Park Festivals. De AMG Vriendenclub Nederland is bezig om een gebied voor onze auto’s te regelen en een gereduceerd entreetarief. Wij zullen vanaf een ontmoetingsplek vlakbij gezamenlijk het showterrein op rijden.

Tekst Classic Park: “Op de locatie van Classic Park kunt u genieten van vele Mercedessen in alle uitvoeringen. Door de aanwezigheid van clubs, stands en muziek is Classic Park op 24 juni in Duitse sferen. Daarnaast is er een ‘special display’ die  geheel in het teken van Mercedes-Benz AMG staat.

Mocht u niet beschikken over een Mercedes-Benz dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. U kunt dan gratis parkeren op de  bezoekersparkeerplaats.

De eerste 30 aangemelde deelnemers met een thema auto krijgen gratis toegang tot het festival. Mochten de gratis tickets uitverkocht zijn dan kunt u een thema-auto ticket met korting kopen. Dit ticket kost € 5,00 per persoon (auto inclusief  chauffeur) in de online voorverkoop. Reguliere tickets kosten € 8,50 in de online voorverkoop voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Op de dag zelf betaalt u € 9,50 aan de poort (kinderen van 5 tot en met 12 jaar € 7,00). Parkeren is gratis.”

Gegevens

Datum:
24/06/2018
Kosten:
€8,50
Site:
http://www.classicpark.nl/

Locatie

Classic Park
Koppenhoefstraat 14
Boxtel, 5283 VK Nederland
+ Google Maps

Organisator

Classic Park
Bekijk de site van Organisator