Menu Sluiten

AMG Performance Wear

AMG heeft een Performance Wear-collectie die natuurlijk ideaal is om de liefde voor het merk uit Affalterbach uit te dragen. Voor Private Lounge leden geldt nu een speciale aanbieding.
AMG Performance Wear

AMG Performance Wear is gemaakt voor mensen zoals u. De kleding biedt comfort en stijl voor alle situaties dankzij de meest geavanceerde technologie. De lichtgewicht en ergonomische kleding is ontwikkeld in Europa zorgt ervoor dat u te allen tijde comfortabel blijft, zelfs op lange ritten.

De Private Lounge community heeft al meer dan 85.000 gelijkgestemde AMG-eigenaars. Als bedankje willen de beheerders gratis verzending geven op alle AMG Performance Wear-producten.

Men vraagt om uw begrip dat de kleding binnen een korte tijd kan zijn uitverkocht. Hoe kunt u profiteren van deze aanbieding:
Ga naar de AMG Performance Wear Online Shop en voer de kortingscode in die u vindt via de Private Lounge. AMG Vriendenclub leden kunnen deze kortingscode ook aanvragen bij de secretaris. De code kan worden toegepast tijdens het afrekenproces. De aanbieding is geldig tot 1 mei 2019.